Hvad er Bo​dy- Self Developments System

Det er et behandlingssystem, som hjælper mange mennesker. Det er udviklet til det moderne menneske, som lever i et samfund med store krav og pres. Mad, der ofte indeholder for meget sukker, dårligt fedt og farvestoffer, samt kemi og forurening, som ligeledes stresser kroppen.

Kroppen har selvhelbredende evner og det er min fornemme opgave at støtte og hjælpe dig til at din krop genfinder sine selvhelbredende ressourcer. Behandlingen er en pulserende og dynamisk dybdegående massage. Selve massagen indeholder flere behandlingsformer i en teknik.

Som noget af det første åbnes der for lymfesystemet, hvilket bevirker, at affaldsstoffer transporteres bedre ud af kroppen samt at du ikke bliver øm af massagen dagen efter. Jeg masserer dine muskler samtidig med at jeg let løsner dine led. I samme ombæring aktiverer jeg dine meridianbaner og stimulerer relevante akupunkturpunkter (også kaldet akupressur).

Derudover stimulerer jeg zonepunkterne i ansigtet og under fødderne, alt sammen med henblik på at hjælpe din krop til at vågne op, slappe af og give slip. Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at organer og muskler har en relation og at denne relation repræsenterer en fysisk såvel som en psykisk side.

Behandlingen giver dig:​

  • mere kropsbevidsthed
  • mere gennemstrømning i kroppen, det drejer sig om blod, lymfevæske, ilt og energi
  • bedre evne til at udskille affaldsstoffer
  • bedre bevægelighed i muskler og led
  • bedre vejrtrækning
  • større velvære
  • Et klart hoved og mentalt overskud

​Kontakt mig på 24 60 98 06 og hør om behandlingen kunne være noget for dig.

Kontakt os​

Du kan finde os på adresse:

Engbækvej 4, Gundsømagle

4000 Roskilde

Ring til os på:

24 60 98 06

Eller send en mail til:

mg.kropsterapi@gmail.com 

Åbningstider

Mandag​:

fra kl. 8.30​

Tirsdag:

fra kl. 8.30​

Onsdag:

fra kl. 8.30​

Torsdag:

fra kl. 8.30​

Fredag​:

Lukket

Åbent i ulige weekender​

Bodyrelieve4 Health​

CVR; 34668140